Viiniristeily Välimerellä

9-13.10.2024

Tervetuloa ikimuistoiselle matkalle Välimeren upeisiin maisemiin ja maailmankuuluille viinialueille! Astu laivaan ja lähde seikkailulle luksusristeilyaluksella, joka vie sinut Genovasta Marseilleen ja Tarragonan kautta takaisin Genovaan. Päivät täyttyvät henkeäsalpaavista merimaisemista, upeista ruokailuelämyksistä, herkullisista viineistä huippuviinitiloilla sekä kaupunkien sykkeestä.

Marseille, Ranskan Välimeren helmi, tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen kulttuuria, historiaa ja gastronomisia nautintoja. Kapeat kujat, vilkkaat torit ja upeat näköalat Välimerelle lumoavat kävijän. Bandolin viinialue, vain lyhyen matkan päässä Marseillesta, kutsuu tutustumaan alueen erityiseen viinin tuotantoon. Se on erityisen tunnettu punaviineistään, jotka valmistetaan pääasiassa Mourvèdre-rypäleestä. Bandolin ilmasto ja kivinen maaperä luovat ihanteelliset olosuhteet viininviljelylle, ja viinien täyteläiset, monimuotoiset aromit kehittyvät kauniisti kypsyessään.

Tarragona, Espanjan kaunis kaupunki, viehättää historiallaan ja charmillaan. Roomalaiset perinnönmääränpaikat kuten amfiteatteri ja roomalainen seinä, sekä herkullinen katalonialainen ruoka ja viinit, tarjoavat unohtumattoman kokemuksen. Lähellä sijaitseva Prioratin viinialue houkuttelee ainutlaatuisella terroirillaan ja korkealaatuisilla viineillään. Prioratin välimerellinen ilmasto ja vanhat viiniköynnökset, mukaan lukien Garnacha ja Carinyena, tuottavat intensiivisiä punaviinejä monimutkaisilla mauilla ja runsailla tanniineilla.

Nauti meripäivästä viinitastingilla, jonka järjestää asiantunteva sommelier Tomi Naarvala. Laivan monipuolisissa à la carte -ravintoloissa voit herkutella maukkailla annoksilla ja nauttia upeista maisemista viinibaarin tai uima-altaan äärellä.

Tämä matka on unohtumaton kokemus, jota et halua jättää väliin. Lähde mukaan ja koe Välimeren parhaat palat!

Viiniristeily atkaohjelma: Italia, Ranska ja Espanja

PÄIVÄ 1: ITALIA

Milano Malpensan lentokenttä – Genova

Tapaaminen Helsingin lentokentällä viiniasiantuntijaoppaan Tomi Naarvalan kanssa.

Finnairin suora aamulento Milanoon. Saapuminen Milano Malpensan lentokentälle. Tilauskuljetus Genovaan. Saavuttuamme Genovaan, siirrymme Costa Fascinosan upeaan risteilyalukseen ja käymme laivalla lounaalla. Lounaan jälkeen on vapaata aikaa levähtää hytissä ja tutustua laivaan.

Illalla laivan a la carte ravintolassa illallinen viineineen.

Costa Fascinosa on ylellinen risteilyalus, joka tarjoaa upeita puitteita matkalle. Laivalla on monipuolinen valikoima ravintoloita, baareja, uima-altaita, teatteri, kasino ja muita viihdemahdollisuuksia. Hytit ovat tilavat ja mukavasti sisustettuja sekä tarjoavat merinäköalan, jotta voit nauttia matkasta täysin siemauksin. Laivalla on all inclusive-palvelut varattuna ryhmälle.

PÄIVÄ 2: RANSKA

Marseille – Bandolin viinialue

Saapuminen Marseilleen aamulla. Aamiainen laivalla. Tänään teemme päiväretken Bandolin viinialueelle. Matkalla voit ihailla upeita maisemia ja viiniviljelmiä. Saavuttuamme Bandolin viinialueelle, vierailemme viinitilalla, ja pääsemme maistelemaan alueen parhaita viinejä pikkupurtavan kera. Tutustumme myös Bandolin viehättävään merenrantakaupunkiin. Paluumatkalla mahdollisuus jäädä tutustumaan omin päin Marseillen kaupunkiin.

A la carte illallinen laivalla.

PÄIVÄ 3: ESPANJA

Tarragona – Prioratin viinialue

Aamiainen laivalla ennen saapumista Tarragonaan. Tänään meillä on jännittävä päivä edessä Prioratin vuoristoisella viinialueella. Teemme vierailun Mas Doix viinitilalle, jossa pääsemme tutustumaan viininvalmistusprosessiin ja maistelemaan tilan erittäin laadukkaita viinejä pikkupurtavan kera. Paluumatkalla laivalle mahdollisuus jäädä Tarragonaan tutustumaan omin päin sen vanhaan kaupunkiin ennen laivalle paluuta.

A la carte illallinen laivalla.

PÄIVÄ 4: PÄIVÄ MERELLÄ

Viinitasting laivalla ja rentoutumista

Vietämme rentouttavan päivän merellä nauttien risteilijän monista palveluista. Päivän aikana järjestetään myös viinitasting, jossa pääsemme maistelemaan erilaisia Välimeren alueen viinejä ja oppimaan niiden historiasta ja valmistuksesta.

PÄIVÄ 5: SAAPUMINEN GENOVAAN

Piemonten viinit

Aamiainen laivalla ja uloskirjautuminen. Tilauskuljetus Piemonten viinialueelle. Vierailu Beppe Bocchinon, jossa tutustuminen viinitilaan, viinitasting ja lounas. Lounaan jälkeen Milanon lentokentälle ja Finnairin iltalento Helsinkiin.

Matka sisältää:

  • Lennot Helsinki-Milano-Helsinki
  • 4 yön risteily COSTA FASCINOSA-risteilylaivalla
  • All Inclusive Premium paketin (aamiainen, lounas, illallinen, laadukkaat viinit ja virvoitusjuomat)
  • Matkaohjelman mukaiset viinitilavierailut ja tasokkaat viinitaistingit
  • Viinitasting laivalla meripäivänä
  • Tilauskuljetukset ohjelman mukaisesti
  • Verot & satamamaksut
  • Matkanjohtajana viiniasiantuntija Tomi Naarvala

Lennot: Finnair
Meno: 9.10. 08:00-10:05 Helsinki-Milano
Paluu: 13.10. 19:05-23:05 Palma-Helsinki


Hinta: 2395€/hlö/2hh tai 2695€/hlö/1hh


Pidätämme oikeuden pieniin ohjelmamuutoksiin.

Varaa viinimatka!

Lisätiedot ja varaukset: info@uniquetravel.fi

Viiniristeily reitti
Viiniristeilyn alus
Varaa viinimatka!