Champagne

Champagne viinimatka 10-14.4.2019

champagneTervetuloa mukaan upealle viinimatkalle samppanjan syntysijoille Ranskan Champagneen!

2019 matkamme tukikohtanamme on Reims. Päivät kulutamme vierailemalla samppanjataloissa ja iltaisin on vapaa-aikaa shoppailuun ja illallisille. Matkan ainutlaatuisuutta korostaa se, että suurin osa vierailtavista kohteista ei ole auki tavallisille turisteille.

Matka on vasta suunnitteluasteella ja ohjelmaa päivitetään sitä mukaan kun vierailukohteita vahvistuu.

Varaa viinimatka!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@winetravel.fi
Matkan varauksissa ilmoitathan osoitteesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.

Alustava matkaohjelma

10.4 Aamulento Pariisiin, josta kuljetus Reimsiin, lounas ja vierailu Louis Roedererin samppanjatalolla. Illalla majoittuminen hotelliin ja vapaa-aikaa.

11.4 Vietämme päivän vierailemalla samppanjatuottajilla.

12.4 Aamupäivällä vierailemme samppanjatalolla. Palaamme sieltä Reimsiin ja iltapäivällä on vapaa-aikaa käydä lounaalla ja ostoksilla. Lisäksi mahdollisuus tutustua Tresors de Champagne samppanjabaariin.

13.4 Vietämme päivän pienessä mutta Champagnelle tärkeässä Epernayn kaupungissa. Meillä on vapaa-aikaa syödä lounasta, kierrellä kaupungilla ja tehdä ostoksia lukuisissa samppanjaputiikeissa. Aamulla vierailemme pientuottajalla. Illalla mahdollisuus osallistua yhteiselle illalliselle Michelin-tähden ravintolassa.

14.4 Aamupäivällä lähdemme kotimatkalle kohti Pariisin lentokenttää.

Matkan hinta n. 1400 €

Matkan hintaan sisältyy suorat Finnairin lennot Pariisiin, majoitus, kuljetukset, vierailut viinitiloilla ja niissä viininmaistelut, aamiaiset hotellilla, kaksi lounasta. Majoitus on kahden hengen huoneissa. 200 € lisämaksusta majoitus yhden hengen huoneessa. Varausmaksu on 200 €. Matkalle mahtuu mukaan 16 henkeä.

Hotelli

Mercure Reims Centre

Lentoaikataulu

10.4. Helsinki – Pariisi 7:35 – 9:40
14.4. Pariisi – Helsinki 15:25 – 19:15

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd.

Varaa viinimatka!