Champagne

Champagne viinimatka 11-15.4.2018 – muutama paikka vapaana!

champagneTervetuloa mukaan upealle viinimatkalle samppanjan syntysijoille Ranskan Champagneen! Ensi kevään samppanjamatkan suunnittelu on käynnissä ja pian päivitämme sivuille tarkempia tietoja ajankohdan ja vierailujen suhteen.

Kevään 2017 samppanjamatkan matkakertomuksen löydät täältä!

2018 matkamme tukikohtanamme on Reims. Päivät kulutamme vierailemalla samppanjataloissa ja iltaisin on vapaa-aikaa shoppailuun ja illallisille. Matkan ainutlaatuisuutta korostaa se, että suurin osa vierailtavista kohteista ei ole auki tavallisille turisteille.

Varaa viinimatka!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@winetravel.fi
Matkan varauksissa ilmoitathan osoitteesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi. Matka on varattavissa myös suoraan Lomalinjan sivuilta.

Matkaohjelma (alustava)

11.4 Aamulento Pariisiin, josta kuljetus Reimsiin, lounas ja vierailu Louis Roedererin samppanjatalolla. Illalla majoittuminen hotelliin ja vapaa-aikaa.

12.4 Aamulla suuntaamme Côte de Blancsin alueelle Vertus’n kylään vierailemaan Duval Leroyn samppanjatalolla. Vierailun jälkeen syömme lounaan Le Vendangeoir ravintolassa. Iltapäivällä on vuorossa viljelijätuottaja Pierre Gimonnet & Fils.

13.4 Aamupäivällä vierailemme Laurent-Perrierin samppanjatalolla, jonka jälkeen nautimme lounaan. Iltapäivällä vierailemme vielä toisella samppanjatalolla.

14.4 Vietämme päivän pienessä mutta Champagnelle tärkeässä Epernayn kaupungissa. Aamulla vierailemme samppanjatalolla ja iltapäivällä on aikaa syödä lounasta, kierrellä kaupungilla ja tehdä ostoksia lukuisissa samppanjaputiikeissa.

15.4 Aamupäivällä vapaa-aikaa. Puolen päivän aikaan luovutamme huoneet ja suuntaamme bussilla kohti Pariisin lentokenttää.

Matkan hinta 1396 €

Matkan hintaan sisältyy suorat Finnairin lennot Pariisiin, majoitus, kuljetukset, vierailut viinitiloilla ja niissä viininmaistelut, aamiaiset hotellilla, kaksi lounasta. Majoitus on kahden hengen huoneissa. 200 € lisämaksusta majoitus yhden hengen huoneessa. Varausmaksu on 200 €. Matkalle mahtuu mukaan 16 henkeä.

Hotelli

Mercure Reims Centre

Lentoaikataulu

11.4. Helsinki – Pariisi 7:35 – 9:40
15.4. Pariisi – Helsinki 15:25 – 19:15

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd.

Varaa viinimatka!