Champagne

Champagne viinimatka 10-14.4.2019 – Loppuunmyyty!

champagneTervetuloa mukaan upealle viinimatkalle samppanjan syntysijoille Ranskan Champagneen!

2019 matkamme tukikohtanamme on Reims. Päivät kulutamme vierailemalla samppanjataloissa ja iltaisin on vapaa-aikaa shoppailuun ja illallisille. Tällä kertaa vierailujen painopiste on pienemmissä viljelijätuottajissa.

Pienet muutokset ohjelmaan ovat vielä mahdollisia.

Varaa viinimatka!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@winetravel.fi
Matkan varauksissa ilmoitathan osoitteesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.

Alustava matkaohjelma

10.4 Aamulento Pariisiin, josta kuljetus Reimsiin lounaalle. Iltapäivällä ohjelmassa vierailu G.H. Mummin samppanjatalolla. Illalla majoittuminen Reimsin keskustan Holiday Inn hotelliin ja vapaa-aikaa.

11.4 Aamulla suuntaamme Côte de Blancsin sydämeen Le Mesnil-Sur-Ogerin kylään vierailemaan Special Clubiin kuuluvalla Pertois Morisetilla. Special Club on viljelijätuottajien muodostama klubi, johon pääsee vain laatutietoiset ympäristöystävälliset tuottajat. Vierailun jälkeen syömme lounaan läheisessä La Gare ravintolassa. Iltapäivällä on vuorossa vierailu vuonna 1729 perustetulla Ruinartilla. Ruinart on ensimmäisenä perustettu samppanjatalo ja heidän kellarinsa sijaitsevat Unescon maailmanperintökohteeksi julistetuissa Crayeres kalkkikivikaivoksissa.

12.4 Aamupäivällä suuntaamme jälleen Côte de Blancsin alueelle Avizen kylään biodynaamisesti viljellylle De Sousan samppanjatalolle. Iltapäivällä palaamme Reimsiin, jossa vierailemme G.H. Martelin vanhassa kellarissa, joka toimii nykyään museona.

13.4 Aamulla vierailemme Montagne de Reimsin alueella Special Clubiin kuuluvalla Dumenil viljelijätuottajalla. Iltapäivän vietämme päivän pienessä mutta Champagnelle tärkeässä Epernayn kaupungissa. Siellä on vapaa-aikaa syödä lounasta, kierrellä kaupungilla ja tehdä ostoksia lukuisissa samppanjaputiikeissa.

14.4 Aamupäivällä lähdemme kotimatkalle kohti Pariisin lentokenttää.

Matkan hinta 1436 €

Matkan hintaan sisältyy suorat Finnairin lennot Pariisiin, majoitus, kuljetukset, vierailut viinitiloilla ja niissä viininmaistelut, aamiaiset hotellilla, kaksi lounasta. Majoitus on kahden hengen huoneissa. 200 € lisämaksusta majoitus yhden hengen huoneessa. Varausmaksu on 300 €. Matkalle mahtuu mukaan 16 henkeä.

Hotelli

Mercure Reims Centre

Lentoaikataulu

10.4. Helsinki – Pariisi 7:35 – 9:40
14.4. Pariisi – Helsinki 15:25 – 19:15

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd.

Varaa viinimatka!