Champagne

Champagne viinimatka 11-15.4.2018

champagneTervetuloa mukaan upealle viinimatkalle samppanjan syntysijoille Ranskan Champagneen!

2018 matkamme tukikohtanamme on Reims. Päivät kulutamme vierailemalla samppanjataloissa ja iltaisin on vapaa-aikaa shoppailuun ja illallisille. Matkan ainutlaatuisuutta korostaa se, että suurin osa vierailtavista kohteista ei ole auki tavallisille turisteille.

Varaa viinimatka!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@winetravel.fi
Matkan varauksissa ilmoitathan osoitteesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi. Matka on varattavissa myös suoraan Lomalinjan sivuilta.

Matkaohjelma

11.4 Aamulento Pariisiin, josta kuljetus Reimsiin, lounas ja vierailu Louis Roedererin samppanjatalolla. Illalla majoittuminen hotelliin ja vapaa-aikaa.

12.4 Aamulla suuntaamme Côte de Blancsin alueelle Vertus’n kylään vierailemaan Duval Leroyn samppanjatalolla. Vierailun jälkeen syömme lounaan Le Vendangeoir ravintolassa. Iltapäivällä on vuorossa viljelijätuottaja Pierre Gimonnet & Fils.

13.4 Aamupäivällä vierailemme Laurent-Perrierin samppanjatalolla. Palaamme sieltä Reimsiin ja iltapäivällä on vapaa-aikaa käydä lounaalla ja ostoksilla. Lisäksi mahdollisuus tutustua Tresors de Champagne samppanjabaariin.

14.4 Vietämme päivän pienessä mutta Champagnelle tärkeässä Epernayn kaupungissa. Meillä on vapaa-aikaa syödä lounasta, kierrellä kaupungilla ja tehdä ostoksia lukuisissa samppanjaputiikeissa. Iltapäivällä paluumatkalla vierailemme Ludesin kylässä Forget-Chemin viljelijätuottajalla.

15.4 Aamupäivällä lähdemme kotimatkalle kohti Pariisin lentokenttää.

Matkan hinta 1396 €

Matkan hintaan sisältyy suorat Finnairin lennot Pariisiin, majoitus, kuljetukset, vierailut viinitiloilla ja niissä viininmaistelut, aamiaiset hotellilla, kaksi lounasta. Majoitus on kahden hengen huoneissa. 200 € lisämaksusta majoitus yhden hengen huoneessa. Varausmaksu on 200 €. Matkalle mahtuu mukaan 16 henkeä.

Hotelli

Mercure Reims Centre

Lentoaikataulu

11.4. Helsinki – Pariisi 7:35 – 9:40
15.4. Pariisi – Helsinki 15:25 – 19:15

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd.

Varaa viinimatka!