Champagne

Champagne viinimatka 6-10.5.2020

champagne

C comme Champagne samppanjaputiikki Epernayssa

Tervetuloa mukaan upealle viinimatkalle samppanjan syntysijoille Ranskan Champagneen! Matkamme tukikohtana on Reims. Päivät kulutamme vierailemalla samppanjataloissa ja iltaisin on vapaa-aikaa shoppailuun ja illallisille. Puolet vierailuista tulee olemaan tunnettuja samppanjataloja ja vastapainona vierailemme myös pienemmillä viljelijätuottajilla.

Matkaohjelma

Keskiviikko 6.5:

Chateau de la Marquetterie

Aamulla lento Helsingistä Pariisin Charles de Gaullen lentokentälle, josta jatkamme suoraan Pierryn kylään lounastamaan Taittingerin Château de la Marquetterien upeaan linnaan ja tutustumme myös saman nimisen kuuluisan samppanjan viinipalstaan. Lounaan jälkeen jatkamme Reimsiin ja vierailemme Taittingerin historiallisisaa viinikellareissa. Illalla majoitumme Reimsin keskustaan Holiday Inn hotelliin, jonka jälkeen meillä on vapaa-aikaa tutustua Reimsin iltaelämään ja lukuisiin ravintoloihin ja samppanjabaareihin.

Torstai 7.5:

Aamulla vierailemme Piper Heidsieckin samppanjatalolla Reimsissä. Talon kellarimestari Regis Camus sekä prestige cuvée Rare on voittanut lukuisia alan arvostettuja palkintoja. Iltapäivällä virailemme Canard Duchenen samppanjatalossa. Canard Duchene sijaitsee Ludesin kylässä Montagne de Reimsin alueella, joka on tunnettu Pinot Noir voittoisista samppanjoista.

Perjantai 8.5:

Epernayn kaupungintalo

Aamulla suuntaamme etelään kohti Epernayta. Matkalla poikkeamme historiallisessa Hautvillersin kylässä, jonka luostarissa munkki Dom Perignon aikanaan valmisti samppanjaa ja kehitti tänä päivänäkin käytössä olevia valmistusprosesseja. Epernayssa vierailemme De Venogen samppanjatalossa Avenue de Champagnen varrella. Vierailun jälkeen iltapäivä on vapaa-aikaa Epernayssa käydä lounaalla ja shoppailla lukuisissa samppanjaputiikeissa, joissa monissa on myös mahdollista maistella samppanjoita.

Lauantai 9.5:

Aamulla lähdemme Côte de Blancsiin, joka on Chardonnaylle pyhitetty alue ja toinen toistaan kuuluisamman Grand Cru kylän koti. Aloitamme päivän Avizessa virailemalla biodynaamisella viljelijätuottajalla Waris Larmandierilla. Lounaan syömme Le Meslinissä La Gare ravintolassa. Iltapäivällä on vuorossa Vazart Coquart Chouillyn kylässä. Tuottaja ei ole pelkästään Special Clubin jäsen, vaan koko klubin presidentti.

Sunnuntai 10.5:

Aamupäivällä luovutamme huoneet ja lähdemme kotimatkalle.

Varaa viinimatka!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@winetravel.fi
Matkan varauksissa ilmoitathan osoitteesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.

Matkan hinta ilmoitetaan pian!

Matkan hintaan sisältyy suorat Finnairin lennot Pariisiin, majoitus, kuljetukset, vierailut viinitiloilla ja niissä viininmaistelut, aamiaiset hotellilla, kaksi lounasta. Majoitus on kahden hengen huoneissa, lisämaksusta majoitus yhden hengen huoneessa. Matkalle mahtuu mukaan 16 henkeä.

Hotelli

Holiday Inn Reims

Lentoaikataulu

6.5. Helsinki – Pariisi 7:35 – 9:40
10.5. Pariisi – Helsinki 15:25 – 19:15

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Travel Specialist Group

Varaa viinimatka!