The Happy Hamlet

The Happy Hamlet järjestää viininmaistelumatkoja Lounais-Ranskaan yhteistyössä Wineserverin kanssa.

happy hamlet 4Lounais-Ranskan kumpuilevat maisemat kutsuvat luokseen tälle viininmaistelumatkalle, jolta ei puutu nähtävää ja tehtävää. Eikä maisteltavaa. Vietämme myös päivän Bordeaux’ssa, jolloin pääset tutustumaan La Cite du Vin’iin, upeaan viinille omistettuun museoon ja keskukseen, joka avaa silmäsi viinille aivan uudella tavalla.

Viikkomme koostuu maukkaasta ruoasta ja viininmaisteluista, hyvästä seurasta ja intiimistä tunnelmasta, maalaismarkkinoista ja keskiaikaiskylistä, ranskalaisesta elämänilosta, vuosisatoja vanhoista kivirakennuksista, maatilan täydellisestä rauhasta.

Tältä viinialueelta luonnollisesti tunnetuin on Bordeaux, mutta seudulla on lukuisia muita vähemmän tunnettuja tuottajia, luomutiloja ja pieniä suvun viinitiloja, joiden makumaailmaan tutustumme yhdessä. Osaa maistelemme “kotona” aterioiden yhteydessä ja toisinaan aterioimme tiloilla tai niiden lähistöllä.

Viinisivistyksen ja -tuntemuhappy hamlet 8ksen lisäksi varaamme aikaa rentoutumiseen – hetki uima-altaalla tai saunassa lataa sopivasti akkuja uusiin koitoksiin.

Mikäli nautit fyysisistä aktiviteeteista, on ympäristö otollinen niin lenkkeilyyn, kävelyyn, pyöräilyyn, tai vaikkapa ratsastukseen naapureiden hevosilla. Tilalta löytyy myös pöytätennikseen, sulkapalloon ja myös “maassa maan tavalla”: petankkiin tarvittavat välineet.

Lue lisää ja varaa paikkasi:http://thehappyhamlet.com/retreats2018/sante. Bienvenue!

MAATALON CHARMIA, KAUNIITA UNIA.

happy hamlet 2Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden.  Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Välillä voit virkistäytyä uima-altaalla tai rentoutua saunassa. Vai houkuttelisiko sittenkin hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

RUOKAA PÖYTÄÄN PUUTARHASTA JA LÄHITOREILTA.

Ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista. Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan tai naapuritilan toimintaan. Osat aterioista syödään retkillä joko viinitiloilla tai niiden kupeessa, Ranskasta ei sovi myöskään poistua ilman herkullista pique-nique -hetkeä!

Nautimme myös illallisen keskiaikaisen kylän osuuskuntaravintolassa, jonka omaperäiset ja erinomaisen maukkaat annokset kilpailevat paremmuudesta tunnelman kanssa. Emmekä myöskään voi jättää väliin vilkasta ilta-gourmet-toria. Tämä vanha perinne kokoaa kerran viikossa lähiseudun ihmiset yhteen pitkien pöytien ääreen, nauttimaan taivasalla lähituottajien herkkulautasista ja viineistä. Takaamme: “Bon appetit”!

LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Retriitin all-inclusive hinta 1600 €.

Hintaan sisältyy:

  • happy hamlet 3Viinitilavierailut ja viinimaistelut (vähintään 7 retriitin aikana)
  • Yhteinen ruoanlaittoiltama paikallisen kokin kanssa
  • Majoitus “the Happy Hamletin” vierastalossa (2hh, toiveen mukaan “twin” tai “double”, kylpyhuone)
  • Kaikki ateriat, välipalat, juomat (ml. ravintolat ja markkinaillallinen)
  • Tilan kaikki palvelut: uima-allas, sauna, urheiluvälineet, laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
  • Retket kuljetuksineen

Katso retriitin kuvaus ja varaustiedot The Happy Hamletin sivuilta.

Lisätiedot & varaukset:

tomi.naarvala@winetravel.fi ja suska@thehappyhamlet.com

Järjestämme myös omia matkoja ryhmille ja viiniseuroille.

happy hamlet 10 happy hamlet 7